Huisregels en voorwaarden

Geachte gasten,
Wij vragen uw aandacht voor onderstaande punten.

Belangrijk:  Ontvangst en afgifte van de sleutels geschiedt altijd persoonlijk.


Bij boeking gaat u akkoord met de hieronder opgestelde huisregels en voorwaarden.

Huisregels

1. Bij onze vakantiewoning mag maximaal 1 auto geparkeerd staan op onze privé parkeerplaats.
2. Huisdieren zijn toegestaan, mids vooraf aangekondigd en besproken. Wij berekenen hiervoor 10 Euro per nacht per dier. NB: Bezoek in begeleiding van een huisdier is niet toegestaan.
3. Roken is alleen toegestaan op het balkon buiten.
4. Tussen 22.00 ‘avonds en 10:00 uur ‘morgens genieten we van rust.
5. Open vuur in huis en bbq’s zijn niet toegestaan.
6. Teelichtjes buiten op het balkon zijn toegestaan, kaarsen niet.
7. Gastenbezoek graag vooraf aan ons kenbaar maken. Het is niet toegestaan dat uw (bezoek blijft overnachten.
8. Onze vakantiewoning is uitsluitend voor recreatieve doeleinden bestemd. D.w.z. geen feestjes & partijen aub. Er mogen ten allen tijde slechts maximaal 6 personen aanwezig zijn.
9. Het door u gehuurde bedlinnen alsmede de handdoeken bent u verplicht te gebruiken. Het is niet toegestaan dit mee naar buiten te nemen. Bij vertrek dient u het gebruikte bedlinnen van de bedden te halen en op het bed te leggen.
10. Gestoffeerd meubilair dient binnen in huis te blijven, draadkuipstoelen mogen op het balkon worden gebruikt.
11. Bij regen en wind het zonnescherm inklappen.
12. De afvalzakken en prullenbakken vlak voor vertrek legen aub.. De afvalzakken plaatsen links naast het huis achter de klimop heg.
13. Er mag in huis niet gefrituurd worden.
14. Geen spijkers of punaises in wanden doen.
15. Als u schade aan de vakantiewoning heeft veroorzaakt bent u verplicht dit te melden. Afhankelijk van de schade wordt deze met de borg verrekend. Heeft u een schade veroorzaakt die hoger uitvalt dan 200 Euro, stellen wij u hiervoor aansprakelijk.
16. De schoonmaak. Deze is inbegrepen in de prijs.

Wij vragen u echter wel om kort voor vertrek:

* De vaat te doen en schoon weer in de kasten te plaatsen.
* Lampen uit.
* Koelkast leeg.
* Huisvuil meenemen en of opruimen als beschreven.

Wordt dit volledig genegeerd dan zullen wij 25 Euro inhouden van de borg.
Wij vertrouwen op uw begrip en hopen deze inhouding nooit te hoeven toepassen.

Voorwaarden:

A. De Borg. 
De borgsom bedraagt € 200,–. U betaalt deze bij aankomst. Heeft u geboekt met een platform als bijv. AIRBNB, dan hoeft u geen borg bij aankomst te betalen.
Bij schades welke hoger uitvallen dan de borg, zullen wij de borg inhouden. Bovendien behouden wij ons het recht voor de schade op de huurder te verhalen. In dat geval vragen wij u eventueel uw reis- of WA verzekering aan te spreken.
B. Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor: schade en/of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein of in ons huis. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden indien tijdens uw verblijf faciliteiten onklaar raken en/of buiten gebruik raken. Wel zullen wij natuurlijk ons uiterste best doen z.s.m. reparatie, herstel of vervanging uit te laten voeren en zorgen voor een oplossing waar u ook tevreden mee bent.
C. Totaalprijs
De prijzen op onze site zijn inclusief btw. De op de website aangegeven totaalprijzen per nacht. Dit houdt in: inclusief eindschoonmaak, electra (normaal gebruik van), water (bij normaal gebruik ervan) inclusief toeristenbelasting en inclusief gebruik van bedlinnen op basis van het door u ingestelde aantal personen (zie verder over schoonmaak van de vakantiewoning alle vermeldingen in deze huisregels en voorwaarden).
Op onze tarieven zijn prijswijzigingen voorbehouden. Duidelijke fouten/vergissingen op onze site zijn niet bindend.
D. Reservering
Reserveren van onze woningen kan online en rechtstreeks op onze website of telefonisch (+31) (0) 6 8337 47 81
E. Betaling
Na de reservering dient 100% van de totaalsom bij de boeking te worden voldaan. (Pas dan is uw reservering definitief). De borg wordt voldaan bij aankomst.
F. Aankomst en vertrek
Bij aankomst, dient u zich te legitimeren. Vervolgens ontvangt u de sleutel en andere voor u van belang zijnde informatie nadat is voldaan aan het bovengenoemde. Mocht u later aankomen dan 17.30 uur, geen probleem, maar dan horen wij dit graag tijdig zodat wij hierop kunnen inspelen. Op de dag van vertrek is de uiterste uitchecktijd 12.00 uur.
Bij voortijdig vertrek of verlate aankomst kan geen aanspraak op restitutie worden gemaakt.
G. Bewoning
Gebruik en bewoning maximaal door 4 personen.
De huurder op wiens naam de bevestiging staat is de hoofdhuurder en derhalve aansprakelijk ook voor zijn of haar eventuele medehuurders. De huurovereenkomst is persoonlijk en het is niet toegestaan onze woning geheel of gedeeltelijk aan anderen (onder) te verhuren of in gebruik te nemen. Indien iemand anders dan de hoofdhuurder, maar wel iemand uit het reisgezelschap, de sleutel ophaalt, horen wij dat graag vooraf.
H. Roken
Roken is enkel toegestaan op het balkon buiten.
I. Voorbehoud
Indien bovenstaande regels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor te handelen als hierin beschreven en of passende maatregelen te nemen.
Bij vermissing of vervreemding van onze eigendommen, doen wij aangifte bij de politie.
Door te boeken, gaat u automatisch akkoord met onze huisregels en alle bovengenoemde voorwaarden.
J. Gebruik van onze vakantiewoning
De woning is voor recreatieve doeleinden (in de ruimste zin) bedoeld en het is daarom niet toegestaan in /vanuit de woning een bedrijf uit te oefenen of de woning dienstbaar te maken aan enig bedrijf.
K. Riool
In de riolering mag in geen geval afval, scherpe oplosmiddelen, olie en dergelijke worden geloosd. Bij onjuist gebruik zullen de ontstoppingskosten bij de huurder in rekening worden gebracht.
L. Klachten of suggesties
Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren en we er direct en nog tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen.
Klachten die pas bij vertrek gemeld worden, kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Als gast bent u aansprakelijk voor eventueel ontstane schade aan de vakantiewoning. U bent verplicht deze per omgaande te melden. Ook schades veroorzaakt door uw medegasten etc. schades, die reeds bij aankomst aanwezig of zichtbaar zijn, dienen bij aankomst gemeld te worden. Achteraf melden van schades kunnen wij niet meer herleiden en komen voor rekening van de huurder.

Hartelijk dank, vriendelijke groet,

de familie Kramer